Sesiuni gratuite cu ocazia zilei copilului

iunie 02, 2017
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Ziua copilului pentru mine se lasă de fiecare dată cu melancolie. Este o zi în care îmi amintesc de copilăria mea, de ai mei când erau tineri şi de provocările cu care mă întâmpina fratele meu. În fiecare an de 1 iunie îmi amintesc şi de prima zi în care am lucrat la grădiniţă, de primele momente pe care le-am petrecut cu cei mici. Au trecut mulţi ani, iar eu încă ascult cu entuziasm Cd-ul cu Tudor Gheorghe pe care îl lăsam să cânte de fiecare dată când le propuneam fişe de lucru copiilor din primul meu an la grădiniţă. În anii aceia am cunoscut că pentru unii copilăria nu este doar joacă și zâmbete și că nu toți copiii strigă fericiți „la o parte! ‘s gărgăriță!”. Între timp, însă, am învățat cum să aduc zâmbete chiar și pe chipuri îndurerate, cum să îi ajut pe cei mici să înflorească și să își folosească potențialul, am învățat cum să încurajez familiile să le vină în ajutor și astfel, împreună, am adus mai multă fericire decât mi-am propus pe fețele celor mici. Când lucrez în cabinetul de psihologie cu cei mici simt cum creștem împreună – copii, părinți și terapeut deopotrivă.

Şi pentru că o zi din an nu e suficient să mă bucur de copilărie, anul acesta am ales ca întreaga lună să las uşile deschise pentru noi întâlniri.

Toată luna iunie prima întâlnire de terapie pentru copii este gratuită.

Dacă întâmpini dificultăţi cu copilul tău, dacă ai întrebări legate de dezvoltarea celui mic, dacă vrei să înceapă ore de dezvoltare personală şi de explorare a emoţiilor, sau dacă eşti doar curios în ce constă sesiunile de terapie prin joc şi dramaterapie, te invit să faci o programare. Vino împreună cu cel mic să ne cunoaştem, să discutăm sau să ne jucăm!

Pentru programări, mă poţi contacta la adresa andreea@parintitandem.ro sau telefonic, la numărul 0724 474 585. Şi pentru că înţelepciunea populară ne urmărește, „nu lăsa pe mâine ce poţi face azi” – întâlnirile sunt limitate, în funcţie de sesiunile pe care le desfăşor deja, aşa că îţi recomand să mă contactezi din timp, astfel încât să găsim intervale orare confortabile pentru toată lumea.

Până atunci, mulţi ani fericiţi şi plini de voie bună tuturor copiilor!

Ți-a plăcut acest articol?

Înscrie-te la newsletter pentru a primi şi alte materiale interesante despre copii şi părinţi.

Cine e în spatele paginii Părinți în Tandem:

Andreea Gavenea
Mă numesc Andreea Găvenea și mă bucur să îmi fi găsit acel lucru pe care să îl fac pe o perioadă lungă de timp fără senzația că aștept cu nerăbdare să se termine odată săptămâna. Sunt psihoterapeut, lucrez la cabinetul meu de mai bine de 5 ani. Am lucrat mulți ani cu copiii, apoi am găsit o nevoie mai mare în a veni mai degrabă în sprijinul părinților. Pandemia m-a adus mai aproape de adulți, cu fel și fel de provocări ale vieții, oameni minunați care fac eforturi să se cunoască și să se accepte, să se înțeleagă și să descopere că pot relaționa sănătos. Ultimii ani am pus accent pe mămicie, în sensul că am studiat mult și am lucrat cu clienți aflați perioada perinatală - de la concepție până la un an al copilului (infertilitate, pregătire pentru naștere, nașteri traumatice, perioada post-partum și efectele ei asupra părinților și relației de atașament cu copiii). Mă poţi contacta pe mail, la adresa andreea.gavenea@parintitandem.ro.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Lasă un comentariu
Despre monştri (sau temerile copiilor în funcţie de vârstă)Momentele critice din viața părinților în tandem

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *