-
Ce fac
-
Educație parentală (parenting)
-
Dezvoltare personală pentru copii și părinți
-
Sesiuni de terapie prin joc și dramaterapie (individuale și de grup)
-
Sesiuni de joc, individuale și de grup, pentru copii cu dificultăți de învățare
-
Ateliere de stimulare a creativității pentru copii și părinți
-
-
Cine sunt
Sunt fascinată de copii şi de tot ce înseamnă lumea lor
Cu experienţă în lucrul cu copiii şi părinţii de peste opt ani de zile, mă dedic zilnic îmbunătăţirii calităţii vieţii acestora. Iubesc să intru în pielea personajelor, să mă joc, să observ şi să descopăr lucruri noi. Consider că echilibrul copiilor vine dintr-o relaţie armonioasă şi din împlinirea părinţilor.
-
De ce am ales educaţia parentală
Obţin rezultate mai bune cu copiii atunci când părinţii sunt implicaţi
Împărtăşesc informaţii din dorinţa de a dezvolta o comunitate de părinţi mai implicaţi, mai informaţi, care etichetează mai puţin şi înţeleg mai mult. Mai mult din ce înseamnă copilăria, mai mult din ce înseamnă psihologia, mai mult din viaţa de părinte.
-
Ce-am mai scris
Fii la curent cu ultimile noutăţi
- 20 octombrie 2020
Cum lucrăm cu gravidele cu istoric de avort spontan? Feedback atelier Camelia Chețu
Cu toată suferința unei pierderi anterioare, cu durerea unor diagnostice de infertilitate, cu agitația și entuziasmul puse pe masă în speranța unei sarcini prin fertilizare asistată medical nereușite, unele femei reușesc să rămână însărcinate din nou. Fără să realizeze, sarcina/sarcinile pierdute vin să pună amprenta asupra acestei noi sarcini. Despre aspectele psihologice si intervenția terapeutică a gravidelor cu istoric de avort spontan. - 10 octombrie 2020
Cum lucrăm cu gravidele cu istoric de avort spontan? Atelier Camelia Chețu
Sunt tot mai multe cupluri diagnosticate cu infertiliate, cupluri care apeleaza la reproducere umană asistată, sunt cupluri care trec prin pierderi de sarcini în diferite etape de dezvoltare, cupluri care pierd copilul la naștere. O sarcină venită după astfel de istoric, aduce cu ea un mixt intens de emoții care de multe ori are nevoie să fie procesat alături de un specialist. Din acest motiv dr. psih. Camelia Chețu ne invită la un atelier cu subiectul intervenției psihologice de optimizare a atașamentului prenatal la gravidele cu istoric de avort spontan. - 22 iunie 2020
Evenimente cu subiectul sănătății perinatale
O perioadă lungă am pus mult accent în activitatea cabinetului de psihologie pe lucrul cu sănătatea mentală maternă. Nu am găsit multe resurse la noi în țară, dar mă bucur să văd că lucrurile se schimbă! Urmează Webinarul gratuit "Sarcină, naștere și atașament - Impactul dezvoltării timpurii asupra sănătății copilului și a adultului" și Conferința Internațională cu tema “Sănătatea perinatală – o abordare psiho-socio-medicală”!